Over ons

Welkom op de website van Fysiotherapie Dreesen
Bij problemen met bewegen is de fysiotherapeut uw aanspreekpunt. De fysiotherapeut behandelt klachten op het gebied van houding en bewegen.
 Ook helpt hij revalideren na bijvoorbeeld een botbreuk of operatie.
 Bij Fysiotherapie Dreesen kunt u daarnaast terecht voor de behandeling van een sportblessure en voor het aanbrengen van tape en bandages. 
Bovendien zijn wij gespecialiseerd in geriatriefysiotherapie.

Wie zijn wij?
Fysiotherapie Dreesen is een praktijk voor preventie, behandeling en advisering van mensen die problemen ondervinden bij het bewegend functioneren. Als fysiotherapeuten geloven wij in een actieve benadering van deze klachten. Tijdens behandeling is niet alleen de fysiotherapeut, maar ook de cliënt verantwoordelijk voor zijn herstel. De praktijk is onderscheidend door specialisatie in de ouder wordende mens en heeft de nodige kennis op het gebied van sport en revalidatie.

Transparantie, kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de peilers van de praktijk.

Onze therapeuten volgen regelmatig bijscholing om te voldoen aan de eisen van het Kwaliteitsregister van het KNGF. Afhankelijk van de hulpvraag volgt een persoonlijk advies afgestemd op de cliënt. Het behandelen en begeleiden van mensen gebeurt doorgaans op individueel niveau. Maatwerk en samenwerking zijn de sleutelwoorden voor een adequaat en doeltreffend behandelplan afgestemd op de verwachtingen van patient en therapeut met als uitgangspunt rust roest, beweeg!

Uw eerste bezoek
Bij uw eerste bezoek aan Fysiotherapie Dreesen bekijken wij of u bij de fysiotherapeut op de juiste plek bent. Als wij u inderdaad kunnen behandelen, zullen wij aan de hand van een aantal vragen en een lichamelijk onderzoek een behandelplan opstellen. In het behandelplan staat het doel van de behandeling en de manier waarop we dat doel willen bereiken. Ook geven we hierin aan hoeveel behandelingen we nodig denken te hebben. Tijdens de behandeling kan het behandelplan zo nodig worden bijgesteld.

Neem bij uw eerste bezoek ook het pasje van uw ziektekostenverzekering mee.

Contact

045 - 5216663 / 06 - 29318187
Akerstraat Noord 348
6431 HX Hoensbroek

ONZE FYSIOTHERAPEUTEN

Dhr. W. Dreesen

Mevr. M. Laudy-Lemmens

Mevr. P. van Veldhoven-Tel
in opleiding voor Manuele lymfedrainage Specialisatie: Geriatrische fysiotherapie

Dhr. P. Witjes
Specialisatie: McKenzie therapeut,
Cyriax therapeut

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 18:00

In overleg zijn ook andere tijden mogelijk.